Sunday, May 1, 2011

Thank You Allah...Thank You All

101 REKREASI HATI di PWTC

Alhamdulillah, segala puji bagi Allah kerana melimpahkan rahmatnya yang tak putus-putus pada hamba-hambaNya yang tak selalu dan sering putus-putus ingatan kepadaNya

Semalam sempat saya dan isteri menghadirkan diri ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur di PWTC setelah diberitahu bahawa Ustaz Zahazan akan ada bersama bagi sesi menandatangan buku 101 Rekreasi Hati. Walaupun Ustaz sibuk dengan berbagai undangan serta program namun beliau tetap menghadirkan diri untuk menemui peminat beliau yang sungguh teruja melihat kelibat beliau.

Ribuan terima kasih buat semua yang sudi membeli buku karya kami yang tak seberapa dan kami difahamkan bahawa buku 101 Rekreasi Hati telah habis dijual sebelum sempat sesi book signing dijalankan. Bermakna mereka yang mahu mendapatkan tandatangan perlu mendapatkan buku tersebut digerai-gerai lain kerana stok telah tiada untuk hari berkenaan. Kami juga difahamkan bahawa sambutan amat memberangsangkan sehingga wakil penjual mengkhabarkan bahawa inilah tsunami pembelian buku yang jarang berlaku dalam sejarah jualan buku di Pesta Buku sebegini.

Sesi di petang sabtu itu diakhiri dengan minum petang bersama Ustaz Dr. Zahazan dan keluarga serta warga kerja Telaga Biru di Riverside cafe PWTC dan sempat disertakan disini gambar kenang-kenangan disana sebelum berangkat pulang. Terima kasih kepada semua yang memberi sokongan kepada kami. Terima kasih Allah...tidak lupa, selawat dan salam kepada junjungan kita Sayyidina Muhammad Sallallahualaihi wasallam, keluarga serta sahabat baginda yang mulia.

3 comments:


 1. Sangat berharap, semoga web ini menjadi web yang terdepan dalam menyajikan informasi yang mencerahkan. Salam Hangat dari kami Pembicara Internet Marketing

  ReplyDelete
 2. Sangat berharap, blog website ini menampilkan informasi yang terus bermanfaat :) keep blogging...

  salam dari Pen jual Parfum

  ReplyDelete
 3. tulisannya sangat menginspirasi, terimakasih salam dari tukang Mesin Laser Metal

  ReplyDelete

Anda semua dijemput bermuzakarah, berbincang, berborak kat sini semoga bertambah ilmu kita hendaknya. Yang elok tu dari Allah yang tak elok tu dari hambanya ini yang lemah.